STARSTRUCK

Noen ganger opplever man så mye herlig på en dag - at man rett og slett må lage en bildeliste for å huske hva man har gjort. Kort innledning: 

Oslo - Søte Ingeborg, herlige Mia, vakre Sigrid og meg - Starstruck


Nydelig pause i løpet av byturen.
Jeg tror ikke jeg vet om noe herligere sted for tiden enn Oslo - eller storbyer generelt. Jeg bare elsker det - kaféene, butikkene, menneskene, gatemusikkantene. Herlig! Vi var en tur innom Ingeborgs fantastiske storesøster - hun er herlig!

Etter å ha vært på farten i noen timer, fant vi ut at vi skulle på FRIDAYS og spise, og på veien over slottsplassen møtte vi selveste kongen, dronninga, kronsprinsparet og FN's generalsekretær. 
*knis, starstruck, latterkrampe, filme, latterkrampe, ringe mamma og pappa og fortelle*
Og på FRIDAYS var det ikke lett å stoppe latterkrampen, for tror du ikke John Arne Riise satt der? *Starstruck - igjen*
Så tok vi en tur på konserten til ære for Fridtjof Nansen - slik at vi fikk med oss enda flere kjente fjes. Vi snakker Kongen, Statsministeren, Sissel Kyrkjebø, MADCON, Petter Skjerven, Erik Solbakken, generalsekretær i FN, Tine Thing Hellseth - og flere kan du skjønne! 

Også, det hele toppet seg da vi skulle gå over slottsplassen tilbake fra Nansen-konserten - for tror du ikke at kongefamilien kom kjørende akkurat samme sted som tidligere på dagen? Og hvem tror du stod akkurat på samme sted som før, for å vinke og filme - for så å fortelle alle de kjenner om at dette hadde skjedd TO ganger på en dag? I hvertfall ikke søte Ingeborg, herlige Mia, vakre Sigrid og meg! 

Har også tatt en del bilder langs gatene av søte jenter med kule klær - så nå skal dere få ett inspirerende antrekk om dagen! Begynner i morgen. Tusen takk dere herlige jenter - håper dere blir fornøyd med bildene som kommer!  

Drøm søtt!

3 kommentarer

Ingeborg

11.10.2011 kl.02:05

Det var en herlig dag!

pappa

11.10.2011 kl.07:40

morsomt!

Mia

11.10.2011 kl.21:59

elsket den dagen! <3

Skriv en ny kommentar

hits