Julekalender#2: sterke armer og fine ord

Dette er luke to i julekalenderen min. Gutter.Gutter er fine. Gutter er kjekke og snille og irriterende. Gutter er fantastiske, verdens beste. Gutter er fine. Gutter er tøffe. 
Tenk da, så heldige vi er som har gutter. Gutter som er der. Gutter som bryr seg. Gutter til å bli forelsket i - selv om ikke alle blir forelsket i gutter heller. Og de er fine som venner også. Gutter som er kjekke når de smiler eller som får deg til å bli litt ekstra flink når de ser på deg. Gutter som du kan fortelle alt til, gutter som forteller alt til deg. Men mest når ikke andre vet det, for det er litt flaut. Gutter som ringer deg, og snakker med deg i over en time om alt og ingenting. Gutter som kan trøste deg når verden er dritt. Snille gutter som forstår når du egentlig ikke sier hva du mener innerst i hjerterota. Gutter er fine.

Noen ganger er de rare, når de gjør ting som ikke er så lurt. Dumme når de glemmer av avtalen deres, men egentlig går det bra til slutt, fordi de sjarmerer deg allikevel. Noen, veldigveldigmikroskopiske få er så slemme at de gjør de mest forferdelige ting. De har det nok ikke bra. Men de er det så få av, heldigvis. Det er mange millioner flere fine fyrer. De fleste er fine. Ikke alle, men de fleste

Og det er bra, at de fleste er fine mener jeg, snille og gode. Sjarmerende. For noen ganger tror jeg ikke at jeg kunne klart meg uten telefonsamtaler som tar femtini minutter eller lekeslossing i stua og klemmer og tulling og sterke, fine armer. Gutter. 

 
Det nederste bildet er hentet herifra

Én kommentar

Julie

06.12.2011 kl.23:47

Heeeelt enig :D

Skriv en ny kommentar

hits