Fly og stjerneLille julaften. Åh, tenk, i morgen er det søren meg årets beste dag! Jeg elsker det. Jeg elsker i dag også, for det er så fint å glede seg. 
Å kjøpe de siste julegavene med skjønne søskenbarn, ha besøk av en kjekkas og drikke kaffe mocca med fine Ingeborg og Fiona. Å si god jul, og lever julegaver. Å se på det fineste juletreet og kjenne på pakker som står i plastikkposer. Fin lille julaften!

Å sette seg ned på en benk og bare se på hvordan folk stresser for å komme seg hjem og la roen senke seg og jula komme og nyte kvelden før kvelden er ganske fint det også. Hilse på folk og gi varme klemmer er også fint. De er det beste med hele jula egentlig, alle klemmene - pluss sprø svor.Bildene er fra huset til fine familien Kamøy Furuseth. Skjønt. 
2 kommentarer

tante Hege

24.12.2011 kl.08:51

God jul kjære Thea!!!

Nå ligger du nok og sover, det er tidlig morgen julaften :-) Vi er oppe og klarer nesten ikke vente til det er pakker å få i kveld, men jeg syns de kule småtassene her er kjempeflinke til å bare se på pakkene under treet :-)

Håper julaften blir superduper, du er iallefall superduper!!

Glad i deg<3<3<3

Thea Paulsrud

25.12.2011 kl.18:45

tante Hege:

På den tiden drømte jeg søtt om jula :) Å, tenker sjarmisene hadde en super julekveld!! Tusen takk for gvene, ELSKER øredobbene!

Glad i deg - og resten av nissene <3<3<3

Skriv en ny kommentar

hits