Nøkkelene til deres hjerter

 Her er et innlegg med hemmelighetene deres.  Jeg blir utrolig fort sjalu! Det er utrolig ille... men jeg skjuler det, sånn at ingen merker det (tror jeg).

  En hemlighet jeg har er at jeg sliter med flere psykiske sykdommer som nesten ingen vet om.  Jeg har bulimi og anoreksi.

  Jeg er redd for at 1 februar skal komme, siden da flytter jeg på hybel. 17 år, å kjempe redd. vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. tenk om jeg blir ensom, det er nok min største frykt. å være alene.

  jeg har så lyst på kjæreste, men jeg har sett hva kjærligheten har gjort med vennene mine. de ender opp med knuste hjerter, og forteller meg gang på gang at jeg aldri kan finne på å få meg kjæreste. og nå, liker den peneste jenta i hele kongsvinger meg, og jeg liker vel egentlig henne også. allikevel er jeg så redd. redd for å binde meg. redd for å ende opp med knust hjerte sånn som alle vennene mine.
  de to vennene som jeg har hatt siden jeg var liten har nå fått seg kjæreste, og jeg eksisterer plutselig ikke lenger. jeg er vel bare blitt et andrevalg som de kontakter om kjæresten ikke kan finne på noe, eller forholdet har slått sprekker.
  jeg sliter med å føle meg god nok, og håndball har alltid vært det eneste stedet hvor jeg føler at jeg faktisk er god nok, og hvor jeg vet at jeg gjør det bra. nå har jeg vært skadet i et halvt år, og nå er jeg ikke god nok der heller.

Bilder

Hva er din hemmelighet?
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits