Varme i hjertet

Her er svarene deres til "Hva er kjærlighet?"-innlegget.

Kjærlighet for meg er å være sammen med vennene mine.

Kjærlighet er når hjertet ditt blir varmt <3

Kjærlighet er å vite at du er elsket av noen.


Kjærlighet for meg er å se den du er forelsket i smile til deg.

Kjærlighet er når du er forelsket og ikke kan leve uten den personen!

Kjærlighet er når man kan le med personene man virkelig er glad i!


Kjærlighet for meg er når man kan være så sykt mongo/rar/useriøs og kødde så mye man vil med kjæresten sin, og han/hun fortsatt elsker deg for den du er!

Kjærlighet er å oppdage oss selv i andre.

Kjærlighet er å kunne være seg selv 100% med vennene sine, og le så man begynner å grine av den samme dårlig humoren :-)


Kjærlighet e når du ikke kan la vær å smile når du ser h*n du liker :3

Kjærlighet er når virkeligheten blir til drømmer.


Kjærlighet for meg kan egentlig ikke beskrives, det finnes ikke nok ord som kan beskrive følelsen..! Det finnes forskjellige typer kjærlighet, mellom to bestevenner, et kjærestepar eller en mor og en datter ;) kjærlighet er når den andre personen og dems behov er viktigere enn dine egne behov, kjærlighet er når man kan være seg selv med den personen uansett anledning eller sted, kjærlighet er når man tenker på den personen konstant og er opptatt av hva den vil og tenker, kjærlighet er når virkeligheten er bedre enn drømmene dine, kjærlighet er når man ikke kan tenke seg et liv uten den personen, kjærlighet er når hjertet banker fortere og fortere for hver gang den personen du er forelsker i går forbi deg eller smiler til deg. Kjærlighet er når man mister pusten og aner ikke hva man skal si når den personen snakker til deg, kjærlighet er når man dagdrømmer og setter sammen etternavnene deres bare for å teste hva barna deres kommer til å hete. Kjærlighet er å kunne være barnslig samtidig som man er seriøs, å stole 110% på hverandre. Å snakke sammen som bestevenner, beskytte hverandre som søsken, krangle som et ektepar, og å elske hverandre som et nyforelsket par! Kjærlighet er mye mer enn det man egentlig tror ;)

Kjærlighet er ikke konkret, men har en stor verdi i alles hjerter.


2 kommentarer

02.03.2012 kl.22:53

Kul blogg:) Du har forresten tatt veldig fine blider (tidligere bloggposter), hva slags kamera/linse bruker du?

Mamma

02.03.2012 kl.23:25

Nå er det vår i lufta! Deilig tid det...

Skriv en ny kommentar

hits