Deres Fine Øyeblikk

Her er et innlegg med noen av de fine øyeblikkene deres.

Det er juleball. Eg står på dansegulvet sammen med noen venner. Han eg liker sitter på en stol og ser på oss. Det kommer en rolig sang. En av vennene mine går bort til han eg liker og drar han bort til meg. Så kommer han bort til meg og legger armene rundt livet mitt, og mine armer rundt hans nakke. Så danser vi, og alle rundt oss bare forsvinner. Det føles som om det bare er oss to i hele verden<3 Tida stopper...

De øyeblikkene som ikke kan beskrives, de bærer jeg med meg!:)
Hm.. vanskelig å velge ut et! Men de gangene jeg har tid til å være med venner i ukedagene, er alltid fine øyeblikk! Sove i flere timer midt på dagen, eller lage middag sammen = fantastisk.

Et fint øyeblikk for meg er når hele vennegjengen samles!

Vi var utenfor hos meg. Det var småkaldt og rundt juletider. Vinden blåste svakt og jeg holdt i en kjærlighet. Plutselig så tar han tak i kjærligheten og biter på den. Dermed er den borte, og jeg forteller han at jeg vil ha den tilbake. Han bøyer hodet sitt ned og stirrer meg rett inn i øyene. Så lener han kroppen framover, og leppene hans berører mine. Munnen min tar tak i en liten bit, mens vi står helt inntil og føler hverandres pust. Samtidig kan jeg kjenne underleppa hans presse seg mot overleppa mi. Lydene ble dempet, og tiden stoppet.

 

Én kommentar

Lise

29.03.2012 kl.20:16

Virker som noen fine øyeblikk :-)

Skriv en ny kommentar

hits