Amerika dag 8

Key West - det sørligste. Det fineste. Det varmeste. 

I dag startet vi dagen med frokost ved bassengkanten, før vi trasket i hovedgaten her. Innimellom syden-jalla-shjappene kunne man finne noen vakre skatter av butikker. 


Morfar er kul med hatt.

Langs gatene var det kunstnere og salgsboder med smykker og fine ting.


Senere på dagen gikk vi tilbake til hotellet for å kjøle oss ned ved bassenget. Planen var egentlig å bade i havet - men fordi det var så dårlig vær her i forrige uke - tornadoen Betty hadde tenkt seg på besøk, var ikke strendene "sikret" ennå. Nedtur. Men, bassenget var ganske fint det også.

Jeg lekte kul med runde briller og solhatt.

Fin gjeng i bassenget.

Lillesøster er søt.

Etter et par timer ved bassenget, og skypedate med han fineste, gikk Jan og jeg til brygga for å ta bilder av solnedgangen. Vakkert. Bilder kommer i morgen, dere.


Ikke lang tid etterpå kom månen til syne - fullmånen faktisk. Jeg liker fullmånen.Vi møtte de andre på en restaurant på brygga. 

Avslutter med et bilde av en fugl småprinsessene oppdaget på brygga. 

Fin dag, varm dag.


God morgen når dere våkner, superhelter! 

2 kommentarer

03.07.2012 kl.06:41

Også må det nevnes fotografen ved siden av oss på restauranten som fikk med seg bildene dine mens du "bladde" på kameraet ditt og kommenterte dem....og som avslutter med å si før dem gikk at DU var noe av det vakreste dem hadde sett. Da ble du litt satt ut<3

Rolf Johan

03.07.2012 kl.21:30

Tøff cowboyhatt på Farsan. Passer fint når Dallas har startet på TV igjen :-)

Skriv en ny kommentar

hits