I'm coming home.

Nå kommer jeg tilbake. Jeg er litt redd og usikker, og spent til tusen. Bloggen er trygg og fin å falle innom.Det skal skje mye de neste toogsytti timene. Jeg skal sette senga mi på en henger og reise noen mil og sette senga mi på et nytt, hvitt, rom. Jeg skal si hadebra til hverdagene hjemme, de supreste snuppene, de herligste karene, og ikke minst den fineste kjæresten. Det er rart. Nå skal jeg vaske klærne mine selv, bruke opp pengene mine på matbutikken og når jeg er hjemmom en helg i ny og ne skal jeg hamstre doruller og tannkrem og matvarer.Heldigvis er den ikke mer enn litt over en time hjemmefra - den nye leiligheten. Men det føles som en Amerikareise nesten - jeg er seksten og skal bo på hybel. Mange har da gjort det før meg, det skal gå fint. Jeg har da ikke vanskeligheter med å bli kjent med folk jeg, det skal gå så veldig fint. 

Men nå gruer jeg meg. Veldig.

 

3 kommentarer

tante Hege

17.08.2012 kl.22:29

Thea - vakre nydelige herlige skjønne gode Thea <3

Dette kommer til å bli et eventyr du vil huske som den beste tiden i ditt liv, jeg er sikker!!!!

Du er tøff, bare nyyyyt og ta i mot det som kommer!!! (og du er skikkelig lur som har tenkt å hamstre doruller fra Kongsvinger hi hi )

Vi tenker på deg og savner deg søta, du er kul!!!!

Klem fra tante og onkel og gjengen i nord <3

Mamma

18.08.2012 kl.18:08

Enig med tante Hege. Dette blir tre flotte år- og som du sier, det er ikke så langt geografisk. Mamma kan være hos deg på en time (uten sau i vegen). Noen dører må lukkes for at nye skal åpnes....( ellers blir det gjennomtrekk-pling) lykke til Thea-tupp. Store jenta mi! Så glad i deg<3

Mormor

19.08.2012 kl.21:51

Kjære Thea vår! Mormor tenker også på deg og ønsker deg alt mulig godt der oppe. Du kommer til å få det kjempefint og mange nye venner. Stikk innom ved leilighet. Mormor har kanskje også noe på lager.....Lykke til. Og du.....det er så maaaange som stadig spør om ikke" hu som er så flink til å synge" er barnebarnet mitt... Senest i dag var det noen som var i kirken som ringte meg.

Det er jo litt moro da.... Klem og kos:)

Skriv en ny kommentar

hits