"Vi lever i våre egne drømmer"

En uke siden sist? Vel, den har vært veldig fin i det minste!

Det er en sånn overgang å flytte - og å begynne på videregående. Plutselig kjenner man ingen, og man bruker all energi på å bli kjent med nye skjønne, stedet og kanskje må man minne seg selv på hvem man selv er også. Det kan være litt slitsomt, egentlig. Men det er så ekstra fint når man blir kjent med nye mennesker - man får nye inspirasjonskilder, nye erfaringer - nye venner. 

I går ble vi i 1MUA døpt, sånn forresten. På bli-kjent-kveld med andreklassingene og tredjeklassingene. Jeg kan egentlig ikke skrive noe mer om hva "døpt" er - men jeg lever nå i det minste fortsatt. Alle førsteklassingene gjør det. Så vi er fra nå av ordentlige musikkelever - morsomt.

I dag var søte Aurora og skjønneste Ellen med til meg etter skolen. De går begge i musikklassen min, og de er virkelig koselige! 
Taco på en tirsdag og svidd sjokoladekake som allikevel var godHverdagsluksus 


Søte Aurora.Ellers har jeg leiligheten for meg selv fram til torsdagen. Det er litt fint, men det er nok litt tomt også. Jeg får i det minste god tid til å trene og lære meg noter og rydde og lage mat. Og god tid til å ha lange telefonsamtaler med de hjemme. For det har jeg også hatt de siste dagene - savner dere.

Jeg har visst også glemt å svare på et spørsmål fra innlegget med bilder fra leiligheten! Radioen er en Roberts Radio med Cath Kidston-design. Den kjøpte jeg på Guri Malla på Kongsvinger, love it. 
Ellers må jeg bare si masse takk for alle de fine kommentarene - lover å oppdatere dere hjemme litt bedre, har bare måttet bruke litt tid til å finne meg til rette. 

Drøm søtt da dere, så sees vi i morgen!

4 kommentarer

Erlendframusikklinjapåstange yeee!

28.08.2012 kl.23:58

Så kuult! :D Det ser veldig ensomt ut med hybel :| Jeg må besøke deg en gang!

Føler meg litt dårlig til å skrive kommentar på blogg.. Det er ikke noe jeg pleier å gjøre til vanlig :P

29.08.2012 kl.07:49

Du glemte meg da :p

tante Hege

29.08.2012 kl.21:40

<3 du er tøff <3

Mia

29.08.2012 kl.23:03

Du er så tøff thea! savner deg <3 håper du har det fint!!

Skriv en ny kommentar

hits