Slik gikk det med oktoberlista.

Husker dere oktoberlista mi? I går satt jeg meg ned for å se om jeg egentlig hadde fått til noe av det jeg skulle. Og vet du hva - det har jeg.  Jeg har vært i Spania denne måneden - selv om det akkurat nå virker som om det er en evighet siden. Det er nok fordi snøen har kommet nå: da virker det ekstra langt til sommerkjole og solbriller og strandkos og bading med superkjekkas nummer én.  I oktober har det vært så godt med de store skjerfene - men den nye favoritten i klesskapet er den fine skappel-genseren jeg har fått. Heldig. Ellers har jeg verdens varmeste tøfler. Superdigg, kommer nok til å trenge de masse i november også.


 Vi feiret bonusbestefaren min denne måneden. Familieselskap - check! Jeg har ikke møtt igjen så mange av de skjønne menneskene fra ungdomsskolen - men jeg har snakket med mange fine. Og vært litt med jentene. Liker det ganske mye.
 
 Å drikke kakao har i hvertfall ikke vært noe problem! Vil dere vite en hemmelighet? Jeg har en boks med rett-i-koppen kakao i skapet på skolen... Hysj, hysj! 

 Syprosjektet mitt er ferdig - jippi! Men, dere får nok ikke se det helt ennå.. En dag i november kanskje?

 Taco har jeg ikke spist med de fine i klassa. Vi har spist hamburger i stedet. Jeg synes det teller, for det var godt, og koselig.

 Jeg har vært dårlig til å ta fram kameraet denne måneden. Skyldig. Piano har jeg spilt ganske masse - det er så veldig gøy!

 Julegavelista er ferdig skrevet. Så langt har jeg begynt på én - den beste gaven.

 Jeg har ikke gjort noe særlig spontant egentlig - men noe morsomt har jeg gjort. Forrige torsdag dro jeg på overraskelsesbesøk til superkjekkasnummer én. Lykke.

 Ellers er jeg på en ny samspillgruppe - åh, det blir så bra, så bra. Tror nok jeg må filme det jeg - så dere får se.

Onsdagssmask til dere - novemberlista mi er på vei.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits