Blæh.

Nå er det på tide å ta i et tak her. Jeg skal ha bra karakter på matteprøva i morgen, og gitartimen skal gå knallbra. Jeg skal øve til naturfagprøva, og på kornoter og sangleksa pluss pianoleksa. På onsdagen må jeg nok stå opp litt tidlig for å jobbe med AML - notelære og kvinter og intervaller. Blæh.
Etter skolen på onsdagen, da skal jeg øve til naturfagprøva slik at jeg får superkarakter på den også. Og etter at den prøva er ferdig - DA skal jeg på kafé med fine Aurora og skjønne Ellen. Også skal jeg jobbe litt til med intervaller, før jeg legger meg og drømmer søtt om helga som skal komme. Da er det jentekveld, og korøvelse - men best av alt er det at storsjarmøren kommer hit. Åh, som jeg skal gjøre alt bra denne uka, slik at det blir ekstra godt med helg.


Som dere kanskje skjønner, trenger jeg litt motivasjon - så da lager jeg den selv. Jeg har så lyst til å være supergod, og få til det jeg vil.

Men man kan ikke var god i alt, eller? 

Sov godt alle superhelter og prinsesser! 

2 kommentarer

eiril

05.11.2012 kl.23:49

du har verdens søteste blogg Thea!

05.11.2012 kl.23:50

Lykke til med alt, Thea! Du klarer det du vil og litt till, men du må også få lov til å være ung og kose deg innimellom:))) Klem

Skriv en ny kommentar

hits