Fine mennesker, spillejobb og kaffe.

Et nytt kaféinlegg med anbefaling om digg caffe mocca.. Hihi, neida, selv om kaffen er supergod på Larsen (Strandgata i Hamar), så skal jeg ikke gjenta inlegget fra Trondheim.


Et bilde skal derimot kaffen få - for den er verdt å smake! Legg også merke til glasset. Er det ikke nydelig? Har kjøpt meg et, for de selger nemlig de samme glassene der. Skal kjøpe meg et til neste uke, så jeg har to. En kopp kaffe er jo bedre om man drikker den sammen med noen, sant?

Uansett - i dag ble det holdt et arrangement på Larsen i forbindelse med Operasjon Dagsverk. Bra tiltak av flinke mennesker!
Håvar og jeg spilte noen sanger, en kort mini-konsert. Noen av de fineste menneskene jeg vet om var og hørte på også. Tror det er et av de bedre utgangspunktene for en bra torsdagskveld, i alle fall for min del. Spillejobb, fine mennesker OG kaffe, liksom!


Her er verdens beste Ellen, og hennes kule veninne Birgitte. Bilder fra butikken. Tror jeg kan sette 90% av varene på ønskelista. (Bare to måneder til jul i dag, vet dere)

Søte jenter som satt i gang kvelden.

Bilde in-action, derfor det morsomme uttrykket. 

Larsen, dere - Larsen er stedet!

Håper deres torsdag ettermiddag og kveld har vært like koselig som min - snakkes snart igjen!

2 kommentarer

Aurora

24.10.2013 kl.21:57

åh, kunne ønske jeg var der! :*

Hege (artigforkidsa)

24.10.2013 kl.22:12

Ååå - jeg har så lyst til å gå på kafe med deg snart Thea!! Og om du skulle finne på å synge litt i samme slengen - LYKKE!!!

Glad i deg vennen, klem fra tante <3

Skriv en ny kommentar

hits